Tippek és trükkök az üveg csillogó tisztaságához


Kihívás lehet csíkmentes ablakok és tükrök elérése otthonában. Gyakran órákat töltünk permetezéssel és törléssel és mégis piszkosak maradnak az ablakok.  A megfelelő eszközök és módszerek használata azonban egyszerűbbé teheti ezt a fáradságos feladatot, tisztán hagyva üvegfelületeit, és hosszú távon sok pénzt takaríthat meg.

Tisztítsa felülről lefelé

Ha nagyon szeretné, hogy az ablak vagy a tükör csíkmentes legyen, tisztítsa meg felülről lefelé. Mivel a tisztítóoldat csöpöghet, használja a gravitációt és hagyja, hogy a tisztítószer olyan területekre csöpögjön, amelyeket még nem mosott. Kezdje a felülről és haladjon lefelé, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a már tökéletesen megtisztított üvegfelületeken nem talál megfolyt tisztítószert.

Mossa az ablakokat felhős, borús időben

Azt gondolhatja, hogy ennek pont az ellentéte igaz, mivel napos időben jobban láthatja az üveg szennyeződését. A nap azonban idő előtt kiszáríthatja az ablakmosó folyadékot, maradványokat és csíkokat hagyva maga után. Ha egy felhős napon végzi az ablakpucolást, a tisztító oldat mindaddig megmarad, amíg le nem törli, és ragyogó csíkmentes ragyogást kap.


Használjon lehúzót

Elképesztő, hogy ennek az egyetlen eszköznek a használata milyen különbséget jelent az üvegfelületeken. Előfordul, hogy a ruha első törlése nem távolítja el az összes tisztítószert, és az üvegfelületek újratörlése garantálja a csíkok megjelenését.. A gumibetét használata megkönnyíti az ablak tisztítását, valamint elvégzi a zuhanyfalak és ajtók tisztítását is.

 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A házi üvegtisztító elkészítésének helyes módja! Az ecet a csoda összetevője.

Az háztartási elektromos eszközök tisztítása és portalanítása

A tükör tisztítása